Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven?


Feedback

Heb je vragen of opmerkingen tijdens het gebruik van onze website? Neem dan contact met ons op.

 

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Zoeken

OVER

+ - LE COMPTOIR 'DE TOONBANK'

Wij zijn een online shop met producten waarbij de materialen het uitgangspunt zijn. Herkenbare en vooral rauwe materialen geven wij graag extra aandacht.

Vormgeving op basis van materiaal.

+ - MATERIALEN

Het materiaal is de basis van een product, geeft daarnaast de uitstraling en is ook sterk bepalend voor de levensduur. Maar elk materiaal heeft zo z’n eigen kenmerken wat het uniek maakt.

Hout, steen, glas zijn voorbeelden van natuurlijke materialen die erg karakteristiek zijn. Bij kunststof is dit vaak een afwezigheid, maar dit materiaal heeft een uitermate lange (potentiële) levensduur. Wij vinden het dan ook de truc om deze kenmerken in de juiste producten tot z’n recht te laten komen. Onder andere voeren wij dit ook door in onze verpakkingen.

+ - PRODUCTEN

De stijl van de producten is minimalistisch met een Japanse en Scandinavische invloed. Wij geven de voorkeur aan producten die ontworpen zijn om een lange levensduur te hebben en daarmee niet behoren tot de wegwerpartikelen.

+ - B2B

Wij zijn altijd op zoek naar meer mooie producten. Dus ontwerp/importeer/verkoop jij toffe producten in de stijl van LE COMPTOIR en ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Schrijf ons!

X